Nieuws

Xtreme Dutch Hoopers wedstrijden.

Ook in 2020 mag hondenschool TwoGether weer een wedstrijd organiseren voor de compitie van de Distance Just for dogs cup. Dit jaar organiseren we er zelf 2!

Op zondag 10 mei 2020 organiseren wij op het terrein van KC Brummen een buiten wedstrijd.

Op zondag 15 november 2020 organiseren wij op het terrein van Manege de Spreng in Laag Soeren een indoor wedstrijd.

Kom je mee doen? Of wil je ons helpen als vrijwilliger. Neem contact met ons op.

Meer info volgt.

Op dit moment geen trainingsplekken beschikbaar.

Wij hebben op dit moment geen vaste trainingsplekken beschikbaar. Het is alleen mogelijk om op onze schaduwlijst geplaatst te worden, dan kunnen we je berichten als cursisten van ons hun lessen ter overname aanbieden.

 

Update: 22 februari 2020

Nieuwe lesavond vanaf september 2019.

Vanaf september gaat hondenschool TwoGether naast de huidige lessen op de maandagavond ook lessen aanbieden op de dinsdagavond. Beide lesavonden vinden plaats in Hoenderloo bij manege Fjordhestgard aan de krimweg. Hier hebben wij de beschikking om te trainen in de binnen manege of op het omheinde weiland.

Fun / Mix groep voor jonge honden vanaf 9 september.

Vanaf 9 september kan je ook met je jonge hond terecht bij hondenschool Twogether. Op de maandagavond van 19.15 tot 20.00uur is er een speciale fun / mix groep voor jonge honden. Geef je snel op, er zijn slechts 4 plekjes beschikbaar omdat we de groepen graag klein houden.

Tijdens de fun / mix cursus leer je je hond op een leuke manier te begeleiden tijdens het aanleren van verschillende oefeningen. Je maakt kennis met verschillende hondensporten. Ook gaat je hond leren hoe zijn lijfje te gebruiken. Een goede relatie tussen jou en je hond staan hierbij voorop.

Bij voldoende interesse komt er ook een groepje op de dinsdagavond beschikbaar.

Nieuw lesaanbod.

Binnenkort meer nieuws over ons nieuwe lesaanbod.

Fun / Mix cursus op de dinsdagavonden vanaf 10 september 2019.